DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Müdürler Değerlendirme Toplantısı

Geride bıraktığımız 2014-2015 eğitim öğretim yılının ardından genel bir değerlendirme yapmak ve yaz dönemi çalışmalarını planlamak üzere  merkez okul ve kurum müdürleri ile ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı yıl sonu toplantısı gerçekleştirildi.
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Müdürler Değerlendirme Toplantısı

            Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il milli eğitim müdürlüğü idarecileri, ilçe milli eğitim müdürleri ve merkez okul müdürleri katıldı.

              Toplantının açılış konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “15 Eylül 2014 tarihinden bu yana 9 aylık bir süre geçti. Bu sürede çok büyük sıkıntılar yaşamadan kazasız belasız bir yılı geride bırakmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Hepimizin özverili  çalışmaları ile yoğun bir yılı başarılı bir şekilde geçirdik. 12 Haziran 2015 tarihi itibariyle eğitim-öğretim çalışmaları sona erecek , öğrencilerimiz de tatile girecek.

Tüm sınavlarda il olarak büyük bir başarı elde ettik. Başarılarda sizlerin büyük emeği ve katkısı var. İnşallah LYS sınavlarında güzel sonuçlar alırız. Hiçbir emeğin karşılıksız olmadığını düşünüyorum. Okullarınızdaki başarılı öğretmenlerimizin ödüllendirilmesini sağlayalım. Bu öğretmenlerimizin azmi ve başarısı diğer öğretmenlerimize de sirayet ederek başarımızı büyütüp taçlandıracaktır, eminim buna.

Okullar teşkilat olarak hepimizin evlatlarımızı geleceğe hazırladığımız, iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek için çalıştığımız yerlerdir. Bu yüzden sizlerden rica ediyorum bu konuda tedbirlerinizi alın. Valimizin ve Bakanlığımızın yönetmelik ve genelgelerini harfiyen yerine getirelim.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak bizler de sizler gibi gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hayırseverlerimizle görüşüyor sorunları çözmeye uğraşıyoruz. Özel kurumlar dahil 979 kurumumuz var. Okullarımızın bazıları beş yıldızlı otelden farksız. Bu güzelliği tüm kurumlarımıza yaymaya çalışıyoruz. Bu konuda da her birinizin desteğine ve özverisine ihtiyacımız var.

Hayırlısıyla okullarımızda  kazasız belasız eğitim öğretimi tamamlayıp, 14 Eylülde yeni yılı açma ümidi ile hepinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi

 

          Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmalarının  ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri yıl boyunca yapılan çalışmaları değerlendirerek, yaz dönemi yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.