DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı

DEĞERLİ MİLLÎ EĞİTİM AİLESİ

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı I. Yarıyıl bugün sona eriyor. İlimizde 748 eğitim kurumunda öğrenimlerine devam eden 181.918 öğrencimiz karnelerini bugün alacak. Ülkemizin gelişmesi, kalkınması, milli birlik ve beraberliğin sağlanması amacında olan eğitim-öğretim hizmetlerinin eğitimcileri, velileri ve öğrencileri sizler için yoğun ve emek dolu bir çalışma döneminin ardından dinlenme zamanıdır.

           Kıymetli Veliler,

           Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her yönüyle iyi yetişmesi için elinizden gelen her türlü fedakârlığı göstermektesiniz. Yapılan bütün fedakârlıklar karşısında anne ve babalar çocuklarının başarılı olmasını ister. Ancak bu, her zaman mümkün olmayabilir. Sevgili yavrularınızın karneleri nasıl olursa olsun, ailesinin desteğine, güvenine, sıcaklığına ve şefkatine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu lütfen unutmayınız, onlara karşı her zaman sevgi, şefkat dolu, sevecen, hoşgörülü ve hele hele çok olumlu örnek birer rol modeli olunuz. Yavrularınızın her zaman için sizlere ihtiyaçları olduğunu asla ve asla unutmayınız.

           Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım,

       Her alanda gelişmeyi ve bilgi edinmeyi fırsat bilip, gelişmenin yönünü ve kalitesini belirleyerek, bilimden ve teknolojiden ekonomik ve toplumsal yarar sağlayacak şekilde yenilenmek, dünyadaki saygınlığımızı attırmak, en önemli görevimiz olmalıdır.
        Bu süreçte öğrencilerimizin zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunmak siz değerli öğretmenlerimizin görevi olmalıdır. Her zaman olduğu gibi sizlerin desteği ile bu eğitim öğretim yılında da başarılara hep birlikte imza atacağımıza eminim.

Sevgili Öğrenciler,

            Bugün yarıyıldaki çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Hepinizi gayretleriniz için yürekten kutluyorum. Bugün sadece bütün notları iyi olan öğrencilerimiz değil, biraz fazla çalıştığında eksikliklerini telafi edebilecek öğrencilerimiz de karne alacaklar. Eminim ki velilerinizin ve öğretmenlerinizin desteğiyle başarınızı yükseltecek ve hedeflerinize ulaşacaksınız. Başarıya ulaşmamak için önünüzde hiçbir engel olmadığını bilmelisiniz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün şu sözünü daima hatırlayın! “Hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak!” II. yarıyılda daha bir şevk ve heyecanla çalışacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Tatilde en iyi şekilde dinlenin ve bol bol kitap okuyun.

            Sizlerin gelecekte ülkemize yapacağınız katkıları görmek bizim için en büyük mutluluktur. Başarıya ulaşmada en önemli unsurun kaliteli, düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın. Size her zaman güvendiğimi bilmenizi isterim.

 

           Bu düşünce ve duygularla, mesleklerin en onurlusu ve hizmetlerin en kutsalını üstlenmiş değerli yönetici ve öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin, değerli velilerimizin 2014-2015 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilini sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum…

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.