DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi Değerlendirildi

2015-2016 eğitim öğretim yılı birinci dönemi değerlendirildi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi Değerlendirildi

2015-2016 eğitim öğretim yılı birinci dönemi değerlendirildi.

 

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Hüseyin Başgün ve Bolat Ferhat Arıkan, Şube Müdürleri Azmi Koçoğlu, Erdinç Akkaya, İlhami Taylan, Mustafa Vural ve Fikret Sarısoy, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “Eğitim öğretim yılının birinci dönemini başarılı bir şekilde tamamladık. Kurumlarınızı herkesin dikkatini çeken kurumlar haline getirdiniz. TEOG ve üniversite sınavlarında yüksek başarılar sağladınız. Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

 

Gelişen dünyada, teknolojide ve ekonomide gelecek için gelişen bir eğitimi inşa için buradayız. Gelecek, kendimizi yenileyebildiğimiz sürece bizim olacaktır. Ülke olarak ve özellikle Denizli olarak değişime öncü olacak bir potansiyele sahibiz. Denizli olarak bu potansiyelimizin farkında olmamız lazım. Bu potansiyeli değerlendirmek, bu potansiyelle yeni kapılar açmak biz eğitimcilerin elindedir.

 

Okul müfredatlarının yanında, gelecek nesilleri yetiştirecek en iyi eğitim etkinliklerini planlamalıyız. Bunu en iyi yapacak olanlar da okul yöneticilerimizdir. Okul müfredatıyla başarıyı yakalayacağımıza, ders dışı etkinliklerle ana-baba, vatan ve bayrak sevgisi olan bir nesil yetiştireceğimize inanıyorum” dedi.

 

Müdür Oğuz; konuşmasının sonunda 2015 yılında inşaatı tamamlanarak eğitime kazandırılan okulları, yapımı planlanan okulları sunu ile okul müdürlerine tanıttı.

 

Toplantının devamında il milli eğitim müdürlüğü idarecileri okul müdürlerine toplantı gündemi doğrultusunda bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

 05-02-201605-02-201605-02-2016

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.