DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Müdürler Değerlendirme Toplantısı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Müdürler Değerlendirme Toplantısı

2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirme yapmak ve yaz dönemi çalışmalarını planlamak üzere Merkezefendi ve Pamukkale ilçeleri okul ve kurum müdürleri ile tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı yılsonu toplantısı yapıldı.

 

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il milli eğitim müdürlüğü idarecileri, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

 

2015-2016 öğretim yılını bitmesi ile sizlerin göstermiş olduğunuz olağanüstü gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Emeklerimizin en büyük göstergesi başarıdır. İlimiz eğitiminde sizlerle birlikte çok güzel başarılara imza atıyoruz. Yaptığımız çalışmaların güzel geribildirimlerini kamuoyundan almaktayız. Tüm bunlarla birlikte sorumluluklarımız biraz daha artmakta. 

 

Tüm sınavlarda il olarak büyük bir başarı elde etmekteyiz. Sınavlarda bireyselden çok kitlesel başarılara önem vermekteyiz. Sayın Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ilimizde göreve başladı. Kendisi eğitime ve okullara büyük önem vermektedir. Görevde olduğu dönemde okullarınıza sık sık ziyaretler gerçekleştireceğini belirtti. 2016-2017 eğitim öğretim yılının en iyi şekilde başlaması ve yıl boyunca devam etmesi adına sizlere bazı talimatlarım olacak; 

 

1.Okulların yaz tatili boyunca ihtiyaçların giderilmesi

2.Seçmeli derslerin seçimi ve takibi

3.Bakanlığımız projeleri olan DYNET ve EBA çalışmaları ara verilmeden devam edilmesi

4.Bahçe düzenlemeleri, Sağlık tedbirleri, Genel Temizlik ve Ortak kullanım alanları üzerinde önemle durulması

5.Taşımalı okulların genel durumu (yemek+servis+güvenlik)

6.Aynı binadaki okulların ayrılması çalışmaları

7.Okullar hayat olsun projesi uygulamaları

8.Hayırseverlerimize ziyaretler. Diyaloglara açık olun, Veliler ile sıcak diyaloglarınız olsun. 

9.Sıradan yöneticiler olmayın. Fark yaratan, proje üreten, çalışkan yöneticiler olun. Yeniliklere açık olun.  Kişisel gelişiminiz ne kadar iyi olursa, o kadar verimli olursunuz. Bu da okulunuza ve kurumunuza olumlu olarak yansır. Okula –kuruma gelenlere ilgi gösterin, iyi imaj bırakın.

10.Meslek Lisesi mezunlarının yönerge doğrultusunda takibinin yapılması

11.Tercih Danışmanlığı

12.Çalışma Takviminin göre çalışmalarınızı planlayınız

13.Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projelerinin devam ettirilmesi.

Okullar; teşkilat olarak hepimizin evlatlarımızı geleceğe hazırladığımız, iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek için çalıştığımız yerlerdir. Bir nevi çalışmalarımızın aynasıdır. Bu konuda da her birinizin desteğine ve özverisine ihtiyacımız var. Hepinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi

 

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmalarının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri yıl boyunca yapılan çalışmaları değerlendirerek, yaz dönemi yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.