DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER TOPLANTISI YAPILDI

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER TOPLANTISI YAPILDI

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; 2016-2017 eğitim öğretim yılı hazırlıkları tüm hızı ile devam ederken, ilçe milli eğitim müdürleri, merkez ilçe okul kurum müdürleri ile sene başı değerlendirme toplantısı için bir araya geldi.

 

Pamukkale ilçesi Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu toplantı salonunda yapılan sene başı müdürler toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcıları Hüseyin Başgün, Şener Bayram ve Ragıp Çelik’in yanı sıra ilçe milli eğitim müdürleri ile resmi okul müdürleri katıldı.

 

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantıda yaptığı konuşmasında: “2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle ilk toplantımızda bir araya geldik. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlere verilen görevler var. Başarılı bir eğitim öğretim için hep birlikte bir mücadele veriyoruz. Sizlerle birlikte bir ekip olarak görevimiz, Denizli’deki 200 bin öğrenciyi her şeyiyle eğitim ve öğretimini en üst seviyede götürmektir. Bizler de bu inançla, bu kararlılıkla devam ettiğimize inanıyoruz.

 

Okulların açılmasına çok az bir zaman kaldı. Bu zaman dilimi içerisinde, yaz sezonu boyunca, gece gündüz demeden çalışan, emek veren, gayret sarf eden bütün arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Eksik olan işleriniz var ise de okullar açılana kadar tamamlayacağınızdan zerre kadar şüphemiz yoktur.

 

Bu yıl çok çalışmamız gereken bir yıldır. Okulların açılacağı 19 Eylül günü, öğrencilerimizin kitapları sıralarının üzerinde hazır olacak ve eğitim öğretim başladığı gün olması itibariyle başlayacak olan “İlköğretim Haftasının” açılışını da ilimiz protokolüyle birlikte yapacağımızı umuyorum.

 

Eğitim öğretim yılının başladığı tarih itibariyle öğrenci velilerinin kaynak kitaplarla ile ilgili bir kırtasiyeye, bir kitapçıya veya başka bir yere yönlendirilmesini asla ve asla istemiyoruz. Mevzuatımızdaki kitaplar ne ise eğitim öğretimimize onlarla devam edeceğiz

 

Hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir diğer konu okullarımızdaki güvenliktir. Öğrenci güvenliği, öğretmen güvenliği, okulumuzun güvenliği gibi A’dan Z’ye her türlü güvenlik tedbirlerini almamız gerekir. Bizlerin görevi budur arkadaşlar.

 

Sayın Valimiz geldiği günden beri okullarımızla ilgili çok büyük destek veriyor. Okullarımızdaki başarıyı artırma adına hayırseverler ile yaptığımız protokollerimiz var yeni protokolleri imzalamaya devam ediyoruz. Okullarımızda ise başarıyı artırmak adına yürütülen Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile Başarıyı İzleme Geliştirme Projesine ve bunların yanı sıra Bakanlığımızca yürütülen projelere gereken önemi vermemiz gerekmektedir.

 

Bu eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına, sizlerin şahsında tüm öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu bir yıl olması temenni ediyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardında toplantıya katılan Milli Eğitim Müdürlüğü müdür yardımcıları tarafından sorumlu oldukları birimlerdeki çalışmalar, mevzuattaki yenilikler ve yeni eğitim öğretim yılında ilimizin eğitim durumu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Okul kurum müdürlerinin de bu konularda sorularına ve fikirlerine yer verilerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

 

06-09-2016

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.