DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Yılı Yönetici Atama Kılavuzu Yayınlandı

2016 Yılı Yönetici Atama Kılavuzu Yayınlandı

 

2016 yılı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumları yöneticilerinin görevlendirme kılavuzu yayınlandı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve Milli Eğitim Bakanlığı eğitim kurumları yöneticilerinin görevlendirilmelerine dair yönetmelik esaslarına göre hazırlanan 2016 yılı yönetici görevlendirme kılavuzu iş ve işlemleri hakkında ilçe milli eğitim şube müdürlerine bilgilendirme yapıldı.

 

 

 

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz bakanlığımız tarafından hazırlanan yönetici görevlendirme kılavuzu hakkında gerekli hassasiyetin gösterilerek işlemlerin yapılmasını, başarılı olan yöneticilerimizin çalışmalarının il başarımıza yansıyacağını ve takvim çerçevesinde işlemlerin yürütülmesi şube müdürlerimiz sayesinde gerçekleşeceğini ifade etti. Bu zamana kadar olan çalışmalarda gösterilen hassasiyetten dolayı da eğitim yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

28 Mart 2016 tarihinde başlayan yönetici görevlendirme takvimi çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda açık bulunan Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcısı unvanlarına görevlendirmeler yapılacaktır.

 

 

 

Yönetici ve öğretmenler Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü web sayfasından da işlemleri takip edebileceklerdir.

 

           

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.