DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala, okullarda alınan güvenlik ile ilgili konular Valimiz Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda masaya yatırıldı.

 

15 Temmuz Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantıya; Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar, okul servisi yetkilileri ile diğer ilgililer katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Gündüz, okullarda alınan ve alınacak olan güvenlik önlemleri hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi verdiler.

 

Toplantıda konuşan Valimiz Hasan Karahan, okul güvenlik toplantısında amaçlarının toplumun tüm kesimlerinin bu konuya ilgisini ve hassasiyetini arttırmak olduğunu söyleyerek; “18 Eylül Pazartesi gününden itibaren yeni eğitim öğretim yılı başlayacak. Toplumun tüm kesimlerinin bu konuda ilgisini, hassasiyetini arttırmak ve dikkatini çekmek anlamında ülke genelinde seferberlik havasında bu toplantılar düzenlendi. Şartlar ne olursa olsun, bizler eğitimin kalitesini en iyi şekilde en üst seviyede sağlamak zorundayız. Çözülmeyecek meselemiz yok. Adım adım tüm sorunları çözeceğiz” dedi.

 

Denizli’nin eğitimin her alanında Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Karahan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “İnşallah bu örnek ve öncü olma durumu artarak devam eder. Bu konuda, Kaymakamlıklarımız, Belediyelerimiz, muhtarlarımız, velilerimiz, servisçilerimiz, kantincilerimiz ve tüm katılımcıların teşekkürü hak ettiklerini söylemek istiyorum. Asıl teşekkürü de öğrencilerimizi geleceğe hazırlanmasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz ve velilerimize yapmak istiyorum. Ülkemizde hayırseverlerin en fazla okul yaptığı İl sanıyorum Denizli. Bu vesileyle hayırseverlerimize de eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimizin de bu konuda İlimizde çok ciddi yatırımları ve katkıları var. İstatistik rakamları açıklanmıyor ama biz inanıyoruz ki Denizli eğitimde başarı sıralamasında ilk 5’de. Bu bizi sevindiriyor.”

 

 

Toplantıda katılımcılar, eğitim-öğretim yılı boyunca yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. İfade edilen sıkıntıların çözüm yolları görüşüldü.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.