DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala, Pamukkale İlçesi okullarda alınan güvenlik ile ilgili konular Valimiz Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda masaya yatırıldı.

 

Pamukkale Halkeğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya; Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci,  Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar, okul servisi yetkilileri ile diğer ilgililer katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Pınar Duymuş Acer, okullarda alınan ve alınacak olan güvenlik önlemleri hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi verdiler.

 

Toplantıda konuşan Valimiz Hasan Karahan, okul güvenlik toplantısında amaçlarının toplumun tüm kesimlerinin bu konuya ilgisini ve hassasiyetini arttırmak olduğunu söyleyerek; Okullarımız pazartesi günü açılıyor. Hepbirlikte yaklaşık 200 bin öğrencimiz ve öğretmenimizle yollardayız. Bazı öğrencileirmiz  hafta başında okula başladılar. İlimizde ve bütün ilçelerimizde okullarımızın yöneticileri, muhtarlarımız, okul aile birliklerimiz, bu tür toplantılar yaptılar. Biz de ilimizin hem genel değerlendirmesini burada alalım hemde Pamukkale ilçesi genelindeki yapılan faliyetleri dinleyelim diye böyle bir toplantı düzenledik.

 

Denizli’nin eğitimin her alanında Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Karahan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Eğitimle ilgili Denizlili vatandaşlarımızın desteğini ve ilgisini hepimiz biliyoruz. Bu konuda sıkıntımız yok. Bizlerde kamu görevlileri ve yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Amacımız 200 bin insanı ilgilendiren eğitim öğretim yılını huzurlu bir şekilde geçirmek. Buradaki başarımız aynı zamanda geleceğimizin de teminatı. Bu yüzden hepimizin bu konuda hassas ve dikkatli olması gerekiyor. Eğitimde görev alan paydaşlarımıza da sizlerin huzurunda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlar proje ve programlarımızı anlattılar. Burada sizlerin görüş ve önerileri talepleri varsa gördüğünüz eksiklikleri dinlemek üzere heyet olarak bu gün buradayız.” dedi.

 

Toplantıda katılımcılar, eğitim-öğretim yılı boyunca yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. İfade edilen sıkıntıların çözüm yolları görüşüldü.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.