DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi İlk Ders Zili Çaldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi İlk Ders Zili Çaldı

2020-2021 yılı yarıyıl tatilinin ardından okullarda ilk ders zili çaldı. Köy okulları ve anaokullarında tam zamanlı yüz yüze eğitim başlarken diğer kademelerde uzaktan eğitim devam ediyor.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Babadağ Mollahmetler İlk-Ortaokulunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile ilk ders zilini çalarak ikinci dönemi başlattı.

 

Uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan öğrencilerin mutluluklarının gözlerinden okunduğunu belirten Müdür Süleyman Ekici "Değerli çalışma arkadaşlarım, çok kıymetli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler...

 

2020-2021 eğitim öğretim yılının 2. Döneminin açılışı için Mollaahmetler köyümüzde bulunuyoruz ve bu dönemin ülkemize, şehrimize, ilçemize ve okulumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Covid-19 salgınından dolayı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de belli bir süre eğitime uzaktan devam edildi. Ancak; ülkemizde alınan tedbirler ve Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda artık yüz yüze eğitime birleştirilmiş sınıflı köy okullarımızda, seyrek nüfuslu okullarımızda ve bağımsız anaokullarımızda bugün itibariyle otuz bin öğrencimizle eğitim öğretime başlıyoruz.

 

1 Mart itibariyle de ek olarak tüm ilkokullar, 8. Ve 12. Sınıf öğrencilerimizle de tüm tedbirleri alarak inşallah eğitim öğretime devam edeceğiz.

 

Okullarımızda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak eğitim öğretimin aksamaması için her türlü tedbiri almış bulunuyoruz.

 

Bu dönemde, öğrencilerimizin okullarından ayrı kalmasıyla hissettikleri özlem sona erdi ve öğrencilerimiz bugün okullarına kavuştular. Hepimiz de bunun kıvancı içerisindeyiz. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sevgili öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, değerli öğretmen arkadaşlarımı da başarılar diliyorum. İyi dersler çocuklar" dedi.

 

Babadağ Mollaahmetler İlkokul birinci sınıfı ziyaret eden Müdür Süleyman Ekici "Minimini birlerimiz okulumuza hoş geldiniz. Okulunuzu, öğretmenlerinizi ve arkadaşlarınızı çok özlediğinizi biliyorum. Ancak; okulumuza sağlıklı bir şekilde devam edebilmek için maske-mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyuyoruz. Derslerinizde başarılar diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum, ailelerinize bizden selamlar götürünüz" ded.

 

Babadağ Mollaahmet Ortaokulu son sınıf öğrencilerini de ziyaret eden Müdür Süleyman Ekici "Yarıyıl tatilimiz bitti ve ikinci dönemde bugün itibariyle yüz yüze eğitime başladık. Eğitim öğretim faaliyetimizin devam edebilmesi için tedbirlere devam etmemiz gerekiyor. Hedeflerinize ulaşmak için azami şekilde bu tedbirlere riayet etmeniz gerekiyor. Bizler okullarımızın eğitim öğretime devam edebilmesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz.

 

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Bakanlığımızın üstün projelerindendir.  Kendi okulunuzda, kendi öğretmeninizle ücretsiz olarak devletimiz ve bakanlığımız tarafından sizlere sunulan bir hizmettir. İstediğiniz ve gönlünüzden geçen okullara okumanız temennisi ile başarılar dilerim" dedi.

 

15 Şubat 2021 tarihi itibariyle İlimizde birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan okulların tamamı; köy vb. yerleşim yerlerindeki ilkokul, ortaokul ve tüm bağımsız anaokulu ile özel eğitim okullarında toplam 31.601 öğrencimiz  yüz yüze eğitime başladı. Aynı zamanda tüm eğitim kadamelerinde uzaktan eğitim devam ediyor.

 

15-02-202115-02-202115-02-202115-02-202115-02-202115-02-202115-02-202115-02-202115-02-2021

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.