DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici başkanlığında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı hazırlık çalışmaları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim Müfettişleri Başkanı Ethem Günay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şener Bayram, Hüseyin Başgün, Ragıp Çelik, Murat Gönüldenk, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile 19 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda eğitim-öğretim çalışmaları değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici toplantıda yaptığı konuşmasında "11 Eylül 2023 Pazartesi günü ilk ders zili çalacak. Yaz tatili dönemini okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılına hazırlamak adına hummalı bir çalışma içinde geçiriyoruz. Öğrencilerimiz okullarına geldiğinde onlara en iyi eğitim ortamlarını sunmak adına yaptığımız çalışmalarda sona geldik.

İlimiz eğitiminin niteliği ve başarısının artırılması adına öğrenci odaklı projelerimize devam edeceğiz. Eğitim yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin her birinin alanında uzman, özverili ve yaptığı işi özümseyen ve sahaya hâkim olması en güçlü yönlerimizden biridir.

Eğitimde marka olan şehirde eğitim alanında yaşanan gelişim ve değişimlerin yanında hiç değişmeyen ve başarıda en önemli faktörler arasında yer alan bir unsurumuz var. Bu da okul, öğrenci ve veli iş birliğidir. Yıllardan beri süregelen bu iş birliği ile okul, veli ve öğrenci bağlarımızı hep güçlü tuttuk. Bu da bize başarının anahtarını getirdi.

Tüm bunlar planlama ve ekip çalışması ile hayata geçiyor. Her yıl bir önceki yılın üzerine koyarak devam ediyoruz. Şehrimiz hızla büyüyen ve gelişen dinamik bir şehir. İlimiz eğitiminde de dinamik şehrimiz gibi yeniliklere ve gelişmeye ayak uydurarak, gerekli alan ve türde okul yapımlarını gerçekleştiriyoruz. Okul inşaatlarımız süratli bir şekilde tamamlanarak eğitim-öğretime başlıyor.

Eğitim yöneticilerimiz görev yaptıkları ilçelerde; Bakanlığımız, Valiliğimiz ve Müdürlüğümüz koordinesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışanlarınızla iletişim ve koordinasyonunuz ne kadar yüksek olursa eğitimde başarı ve kalite de o denli yüksek olur. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılına hazırız" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.