DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu 19 İlçeye Anlatıldı

2023 Eğitim Vizyonu 19 İlçeye Anlatıldı

İlimiz 19 ilçesinde görevli ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ve okul müdürlerine yönelik gerçekleştirilen 2023 Eğitim Vizyonu tanıtımları Pamukkale Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantı ile sona erdi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un başkanlığında gerçekleştirilen 2023 Eğitim Vizyonu tanıtımı son toplantısına Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli yöneticiler ile okul müdürleri katıldı.

 

2023 Eğitim Vizyon Belgesi denilince akıllara okul öncesinden temel eğitime ve mesleki eğitime kadar bütün alanlarda yeniliklerin gelmesi gerektiğini ama her şeyden önce, 2023 Türkiye’sine ulaştığımızda Denizli’mizi bu vizyonun en değerli halkası olarak görmeyi hedeflediklerini belirten Oğuz “2023 yılına gelindiğinde, karşımızda, “İşte! 2023 Türkiye’sine yakışır Denizli Milli Eğitimi bu!” diyebileceğimiz, hem nicelik hem nitelik anlamında donatılmış ve kurulmuş beceri atölyeleriyle, Z-Kütüphanelerle ve çeşitli laboratuvarlarla okullarımızın albenisiyle adından söz ettirecek bir şehir bulacağız, tüm gayretimiz bu yönde.

 

Tüm okul müdürlerimiz, bizleri 2023 vizyonuna ulaştıracak eylem planını gündemlerinden hiç düşürmeden her daim hazır tutacaklar.  2023 yılında tıpkı sınavlarda aldığımız derecelerde olduğu gibi örnek il ilan edilen bir Denizli görmek istiyoruz.

 

2023 vizyonunu gerek okul öncesinde ve temel eğitim okullarımızda gerekse Anadolu liselerimizde harfiyen yerine getirmek durumundayız. Çalışmalara başladığınızda göreceksiniz ki siz bunların bir kısmını zaten yaptınız. Örneğin; beceri atölyelerini ele alırsak, okullarımızın %50 si bu atölyeleri kurmuş durumda. Denizli bu işe çok erken başladı. Hatırlarsınız, 2023 ile ilgili ifadelerimiz 2012 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın mecliste yaptığı bir toplantıyla başladı. 2023’e gelindiğinde Türkiye’nin farklı bir noktaya geleceği defalarca Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından izah edildi. Sayın Bakanımızın gelişiyle de farklı bir eylem planı içerisinde hedefler ve temalar belirlenerek güzel bir çalışma yapıldı. İçerisinde 18 tema bulunan bu çalışmaya hayat verecek olan ve çocuklarımızdan başlayarak toplumun her kesimine dek nüfuz etmesini sağlayacak olanlar sizlersiniz.” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasını 2023 Türkiye’sinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öncü bir milli eğitim müdürlüğü görmek istediğini belirterek sonlandırırken tüm idareci ve öğretmenleri sevgi ve saygıyla selamladı.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.