DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi Eğitim-Öğretim Faaliyetlerimizin Niteliğini Artırmıştır

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi Eğitim-Öğretim Faaliyetlerimizin Niteliğini Artırmıştır

Millet olarak bilmeyi, öğrenmeyi varoluşumuzun ve tabiatımızın bir parçası olarak görüp çağlar boyunca en büyük değeri atfetmiş ve bu yolda şartların elverdiği ölçüde gereken emeği her zaman ilime, öğrenmeye ve öğretmeye sarf etmişizdir.

 

İlk Yılını tamamladığımız 2023 Eğitim Vizyonunda aynı heyecanı yaşıyoruz. Tüm Millî Eğitim ailesi olarak üzerinde ittifak ettiğimiz bizi ileriye taşıyacak olan 2023 Eğitim Vizyonu Belgemiz çerçevesinde yaptığımız işlerin eğitsel katkılarını görmekteyiz. Vizyon belgesi doğrultusunda ilimizde yaptığımız çalışmalar ve bu bakışla ürettiğimiz projeler eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin niteliğini artırmıştır.  Bunun yanında tüm planlarımızı ve çalışmalarımızı vizyon belgesi doğrultusunda tüm ülkemiz Millî Eğitiminin bir parçası olarak icra etmek bizim için ayrı bir heyecan vesilesidir. Bu şekilde; Millî Eğitim şuurumuzun, felsefesiyle, gerekçesiyle, eylem planıyla büyük bir açıklıkla bir belge olarak ifade edilmesi yolumuzu aydınlatmıştır.

 

İl Millî Eğitim olarak ülkemizde son yıllarda her alanda yaşanan değişim ve atılımları takdir ediyoruz. Bu gelişimler doğrultusunda eğitim alanında emek ortaya koymak Öğretmeni, öğrencisi, velisi, hayırseveri, idarecisiyle Denizli İl Millî Eğitim ailesi olarak bu milletin birer ferdi olarak görevimizdir.  İnsanı fiziki ve ruhi kabiliyetleri ile varlığı ile birlikte ele alan ve bu iki yönünün de gelişimini eğitim anlayışımızın temel taşıdır. Eğitim faaliyetlerimize bu yönden bakıyoruz.

 

Eğitim ve öğretim verdiğimiz her çocuğumuza en güzel eğitim ortamları ve yaşantıları sağlamak için her güne yeni bir iştiyakla başlıyoruz. Birinci yılında olduğumuz Vizyon belgesi ile birlikte bu çabalarımız anlayış,  değerlendirme, planlama ve uygulama alanlarında yeni bir yola girmiştir.

 

Eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürürken 2023 Eğitim Vizyonumuz ile nereden başladığımızı yeniden hatırlıyoruz ve nereye gideceğimizi, nasıl gideceğimizi daha iyi biliyoruz. 2023 Eğitim Vizyonunun ikinci yılının başında Denizli İl Millî Eğitim ailesi olarak bu yolda yürüme kararlığımızı tekrar belirtiyoruz.  

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.