DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı

2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı

Millî Eğitim Bakanlığının “2023 Eğitim Vizyonu”, Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm ilçe millî eğitim müdürlükleri ve il müdürlüğü olarak çalıştay, toplantı ve bilgilendirme çalışmaları ile ele alındı.

 

“Denizli Eğitiminde Hedef 2023” çalışmalarına 2014 yılında çok kapsamlı bir çalıştay ile başlayan Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2019 yılının başında da yine kapsamlı bir çalışma ile 2023 Eğitim Vizyonu’nu ele aldı. 

 

Denizli Valisi Hasan Karahan’ın teşrifleri ile Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda yapılan çalıştaya İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, üniversite öğretim üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı 200 kişilik ekip katıldı.

 

2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı’nda Millî Eğitim Vizyon belgesinde yer alan temalar on sekiz masada 200 katılımcı ile ele alındı. 

 

Eğitim ve öğretim faaliyetlerinde çok detaylı bir gelişim ve dönüşüm planı olan Millî Eğitim 2023 vizyonu için Denizli olarak tüm enerjilerini verdiklerini belirten İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Ülkemizde her alanda katma değer oluşturma ihtiyacı hepimizin malumudur. Katma değer üretmek için profesyonellik şarttır. Biz de Denizli Millî Eğitiminde belirli her alanda belirli standartlar ortaya koymak ve bunu yükseltmek adına çalışıyoruz. Bu anlamda Denizli LGS sınavlarında geçtiğimiz sene Türkiye ikincisi olmuştur. Diğer çalışmalarımızın sonuçlarının göstergelerini de zaman içinde alacağız. Çalıştay ve toplantılarımız yoğun katılımla çok verimli geçti. Çok verimli bir süreç geçirdik.  İlçelerimiz ve il merkezimizden katkı sunan başta personelim olmak üzere her katılımcıya teşekkür ederim” dedi.

 

Milli Eğitimde kapsamlı bir gelişim programı olan 2023 Vizyon Belgesi kapsamında Merkez ilçe ve ilçelerde düzenlenen çalıştayların sonuncusu olarak düzenlenen İl Çalıştayında konuşan Valimiz Hasan Karahan; “Çok kıymetli Kaymakamlarım, Belediye Başkanımız, Değerli Milli Eğitim Müdürüm, eğitim sevdalısı çok kıymetli mesai arkadaşlarım, üniversite mensupları, sivil toplum örgütleri hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Hepiniz çalıştayımıza renk kattınız. Teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı, başarılı bir çalıştay olacağına inanıyorum. Türkiye genelinde güzel bir faaliyeti Milli Eğitim Bakanlığımız hayata geçirdi. Milli Eğitim Bakanlığımız ülke genelinde tüm illerde eğitimcilerle bir araya gelerek veriler topladı. Bu veriler doğrultusunda da kapsamlı bir çalışma yapılarak 2023 Eğitim Vizyonu belirlendi. Başta Sayın Milli Eğitim Bakanımız olmak üzere gerçekten bu hayırlı işe ön ayak oldukları için Bakanlığımızdaki tüm katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalıştayların 2023 yolunda güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Millet olarak aşkla ve heyecanla başlangıçlar yapıyoruz. Bu başlangıçların amaçlarına ulaşması için sabırla bıkmadan usanmadan çalışmak gerekiyor.  İnşallah o da olur. Türk Milleti kıyamete kadar payidar kalacak diyorsak bunun tohumlarını atmamız gerekiyor. İnşallah burada konuşulanlar da bir gün gelir yankı bulur diye düşünüyorum. Teşekkür ediyor hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte Millî Eğitim Vizyon belgesinde yer alan temalar doğrultusunda oluşturulan masaları gezerek katılımcılardan bilgiler aldı.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı”nda yapılan çalışmalar il raporu olarak Milli Eğitim Bakanlığına sunulacak.

 

16-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-201916-01-2019

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.