DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Mesleki Eğitimi Güçlendirdi

2023 Eğitim Vizyonu Mesleki Eğitimi Güçlendirdi

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un başkanlığında il geneli meslek lisesi müdür yardımcıları ile Necla-Ergün Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

2023 Eğitim Vizyonu ile birlikte sanayinin kalifiye insan gücünü yetiştiren mesleki eğitimin  büyük bir ivme kazandığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz "Yeniliklere açık, günün ihtiyaçlarını karşılıyan dinamik bir yapıya sahip mesleki eğitim sloganı ile yola çıktık. 2020 yılında Denizli mesleki eğitimde büyük yol alacak. Üreten ve geliştiren bir yapıya bürünecekler. Geleceğimiz olan çocuklarımızın kabiliyetleri ile yaratıcı düşünceleri mesleki eğitimle birleşecek. Denizli eğitimde lider bir şehirdir.  Eğitim alanında destek veren bütün çalışma arkadaşlarıma, okul müdürlerine, öğretmenlerimize, hayırseverlerimize, velilere ve en çok da başarıyı hak eden öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.