DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Öğretmen Buluşmaları

2023 Eğitim Vizyonu Öğretmen Buluşmaları

“2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerle buluşuyor.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 2023 Eğitim Vizyonunu Sayın Bakanımızın deyimiyle hep birlikte sahiplenmek ve heyecan duyarak hazırlanmak adına 22 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında 2023 Eğitim Vizyonu bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Servergazi İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen toplantıda öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Müdür Oğuz yaptığı konuşmasında “Milli Eğitim Camiası olarak yeni bir değişim ve dönüşümün içerisindeyiz. Başta Sayın Milli Eğitim Bakanımız olmak üzere Bakan Yardımcılarımız, Genel Müdürlerimiz, Daire Başkanlarımız ve taşra teşkilatımız canla başla gece gündüz demeden bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip bu yeni dönüşüm ile birlikte Milli Eğitime yeni bir çehre kazandırmak için çalışıyoruz. Bu noktada, özellikle, değerli öğretmen arkadaşlarımızın çalışmalarına ihtiyacımız var. Çünkü Milli Eğitimin yükseleceği bir tek yer var o da; meslektaşlarım dediğim öğretmenlerimizin omuzlarıdır.

2023 Eğitim Vizyon Belgemiz bizim yol haritamızdır. Daha önce Bakanlığımızın bünyesinde çalışmış olan bir bakanımız var ve bu bizim için bir şans.

18 tema ve 144 sayfadan oluşan bu Vizyon Belgemizi ayrıntılı bir şekilde incelemenizi istiyorum. Vizyon Belgesini incelediğinizde göreceksiniz ki; Mesleki Eğitime ayrı bir önem verilmiş. Çünkü artık bizim geleceğimiz; Mesleki Eğitimdir.

Biz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sadece Türkiye derecesi alabilmek için hedef koymadık. Nicelik ve nitelik birbirini tamamlayan 2 unsurdur. Göreve başladığımızda Denizli’de 5 tane anaokulu vardı. Şu an 86 tane anaokulumuz var.  201 hayırseverle okul protokolü yaptık.

285 adet Beceri atölyesi sayısına ulaştık. Türkçe’ de okuma, yazma, konuşma ve dinleme olmak üzere 4 beceride ölçme değerlendirme sınav salonu oluşturduk. Bütün bunları 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi ışığında eğitimin bir aşk, sevda ve gönül işi olduğunun bilincinde olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

 

Toplantılar 27 oturumda gerçekleşecek olup, toplamda ilimiz genelinde 15.200 öğretmene ulaşılması hedeflenmektedir

 

2023 Eğitim Vizyonu öğretmen buluşmaları toplantıları;  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural’ın sunumlarıyla gerçekleşmektedir.

 

2023 Eğitim Vizyonu Öğretmen buluşmaları toplantıları; Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi, Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Hayırseverler Ortaokulu, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Servergazi İmam Hatip Ortaokulu, Üçler Ortaokulu ve Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştiriliyor.

 02-05-2019

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.