DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonuna Işık Tutan Prof. Dr. Necati Cemaloğlu "Nasıl Lider Öğretmen Olabilirim" Konulu Sunumuyla Edep Zirvesi'nin Konuğuydu

2023 Eğitim Vizyonuna Işık Tutan Prof. Dr. Necati Cemaloğlu

"Değerler eğitimi yolculuğunda toplum, öğretmen ve öğrenciye ışık tutacak bir anlayışı birlikte geliştirmek ve yaşamın bir parçası haline getirmek için uğraşıyoruz" sloganından hareketle gerçekleştirilen Edep Zirvesi açılışı gerçekleştirildi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan zirvenin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; "Sayın Valim, Pamukkale Kaymakamımız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz, çok değerli çalışma arkadaşlarım, okul müdürü arkadaşlarım, öğretmen arkadaşlarım ve sizler için buraya kadar bizleri kırmayıp gelen çok saygı değer Prof. Dr. Necati Cemaloğlu hocama 'hoş geldiniz, sefalar getirdiniz' diyorum.

Prof. Dr. Necati Cemaloğlu Hocamızı kitaplarından tanıyoruz ve bugün gerçekleştirdiğimiz Edep Zirvesi sayesinde de kendisini yakından tanıma fırsatı bulduk. Değerli Hocamızın, her şeyden önce, eğitim öğretim ve 2023 Eğitim Vizyonu ile ilgili yayınladığı kitaplar var.  Bu vesileyle, kurumum adına, bizler için böyle zaman ayırmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Denizli, eğitim öğretimde artık marka bir şehir. Bu markayı yaratan da değerli öğretmen arkadaşlarım. Bu arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerek YKS'de gerek LGS'de gerekse hayat boyu öğrenmede kısacası her alanda iddialı olduğumuzu söylüyor ve hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. " dedi.

 

Açılışta konuşan Valimiz Hasan Karahan "Bu tür projeler sayesinde değerli hocalarımız, bizleri aydınlatmak ve siz değerli öğretmenlerimize yön göstermek, vizyon vermek üzere buradalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de her zaman önemlidir. " dedi.

 

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Necati Cemaloğlu adına Denizli'de dikilen fidanın sertifikası Valimiz Hasan Karahan tarafından kendisine takdim edildi.

Düzenlenen program Prof. Dr. Necati Cemaloğlu'nun "Nasıl Lider Öğretmen Olabilirim" konulu sunumu ile devam etti. 

Milli ve manevi değerlere sahip, sorumluluk ve inisiyatif alabilen, yenilikçi ve gelişime açık nesil yetiştirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Edep Zirvesi; 20-21 Kasım tarihlerinde Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde iki gün boyunca sürecek.

20-11-201920-11-201920-11-201920-11-201920-11-201920-11-201920-11-2019

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.