DENİZLİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Vizyonu Bizim Ana Yol Göstericimiz ve Hedefimizdir

2023 Vizyonu Bizim Ana Yol Göstericimiz ve Hedefimizdir

İlimizdeki Milli Eğitim Bakanlığı Ortaoğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve  Sosyal Bilimler Lisesi müdürleriyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı '2023 Eğitim Vizyonu Çalışmaları' değerlendirmesi yapıldı.

 

Merkezefendi Lütfi Ege Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve  Sosyal Bilimler Lisesi  müdürleri katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü yaptığı konuşmasında "İlimizde Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı 43 anadolu lisemiz eğitim-öğretim hizmetlerini sürdürmektedir. Bakanlığımızca hayata geçirilen 2023 Vizyonu bizim ana yol göstericimiz ve hedefimizdir.  2023 vizyon belgesinin ayrı bir anlamı ve heyecanı var. 2023 Türkiye'sine gelindiğinde işte Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü diyebileceğimiz bir çalışma içerisinde olacağız. Özellikle başarının artırılması ve fırsat eşitliği alanındaki çalışmalarımız devam ediyor.  Bu hazırlıklarımızı öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. 2023 Viyonumuzun temel taşı taşı öğretmendir. Çünkü güçlü bir gelecekten söz ediyorsak güçlü öğretmenlere ihtiyacımız var. Bununla ilgili toplumdaki bütünsel algı, toplumun bu konuyla ilgili ortak kabulü bizim bu anlayışımızı ve görüşümüzü güçlendiriyor. Öğretmenlerimizle birlikte kenetlendiğimiz takdirde istediğimiz başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır.Denizli, kabuğunu kıran ve çıtasını yüksek tutan bir şehir haline geldi. Bu da öğretmen arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz sayesinde gerçekleşti. Denizli olarak başarı ile uyguladığımız ve çok değer verdiğimiz Değerler Eğitimini ön planda tutmalıyız. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında çalışmalar gerçekleştireceğiz. Sizlere bugüne kadar yaptığınız çalışmalar nedeniyle içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

 

Toplantı Genel Mevzuat Bilgilendirmesi, Okul Pansiyonlarıyla İlgili İş ve İşlemler, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarıyla İlgili İş ve İşlemler ve 2023 Eğitim Vizyonu Çalışmalarının değerlendirilmesi ile son buldu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No174/1 Merkezefendi/Denizli - 0 258 234 20 00 //// 0 258 234 21 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.